UPP TILL KAMP!

Så heter en av mina favorit miniserier. Den handlar om fyra vänners liv under 60-70 talet. Den innehåller kärlek, uppror, fin musik och politik. Vännerna försöker finna ett eget sätt att leva livet bortom krav från föräldrar. Den innehåller mycket av det man begär, fina pojkar, bra musik och ungefär hälften av serien är svartvit. Dessutom är soundtracket ganska så bra lyssna här Upp till kamp!.Dessutom går det inte att låta bli att bli lite förälskad i Sverrir Gudnasson.Och man får inte glöma alla underbara Dylan låtar.
E.

A LETTER.

S.

INDIEHITS.

Har gjort en värd lista med några av de bästa indielåtarna. Lyssna lyssna lyssna Indiehits.
E.

LOVE IS...

S.

BISSARA BRÖLLOP.

Paret som gifte sig, med många bilar på plats.

Paret som gifte sig, cyklandes.
Paret som gifte sig, nakna. Framför 250 gäster.
Paret som gifte sig, i en pur under vattnet för att komma nära hajar.
Paret som gifte sig, i 200 meter upp i luften. Efter vigseln hoppade de fallskärm ner.
Paret som gifte sig, med världens längsta slöja.
Paret som gifte sig, i en skoaffär.
S.

DIRTY DANCING.

Dirty dancing är en av mina favrotitfilmer. Jag blir så himlans glad av den och vill börja dansa igen. Allt är så fint. Dansen, kläderna och kärleken. Jag efterlyser här med dansparter till hösten. Kom igen, det blir kul!

s.

OM ATT SE ALLT.

Ibland är ovetskap bättre än vetskap. Ibland kan det vara bättre att inte se, att inte veta. Att leva i ovissheten, och vara glad och nöjd där. Ibland orkar man inte öppna ögonen och se. Det kan vara tryggare i mörkret. När jag står där och blundrar blir jag förbannad på mig själv. Varför öppnar jag inte ögonen? Är det så jävla jobbigt att se?
S.

HÅR HÅR HÅR.

S.

JAG LÄNGTAR.

S.

BILDER FRÅN MOBILEN.

Här kommer ett gäng bilder som jag glömt bort att jag fotat. De är tagna med telefonen min från oktober 2010 fram till idag. Ursäkta den dåliga kvaliteten.
I oktober var vi och såg Harry Potter. Himlans bra var det, och jag längtar ihjäl mig tills nästa del har premiär.
I November planerade Ellen, Emma, Anna och jag en resa till favoritstaden Berlin.
I November hälsade familjen min på i Skåne. Jag och Jessica pratade skvaller i timmar och spelade Alfabet.
December. Vi hade mycket trevliga besök på fik.
Emma, Anna och jag åt brunch på Sirap och skvallrade i timmar. Hemskt trevligt.
Dagen innan nyår hade jag en dejt med Ellen och Jenny i Nacka Forum. Vi handlade nyårsklänning, fikade och kikade på mansskor.
Nyår 2010. Vi åt middag hemma hos mig och begav oss sedan till en hemmafest. En mycket fin afton med finaste personerna.
I Januari brunchade Emma, Anna, Ellen och jag hemma hos mig. Vi planerade inför Berlin och spelade spel.
Philip, någon gång under vintern 2011.
I April begav sig Emma, Ellen, Lilly, Jenny och jag oss till Norrköping för att se en konsert med Håkan Hellström. En trevlig resa och middag, konserten var dock en besvikelse.
I April besökte jag Skåne. Min finaste kusin och jag prövade Landskronas nattliv.
I maj var vi alla hemma hos Lilly och Olof för en trevlig middag och sedan dans i staden. Hemskt fin kväll.
Philip någon afton i maj.
Vi firade Anna som fyllt 20 på en japansk restaurang.
Philip och Jag åt middag på söder. Därefter mötte vi upp lite vänner. Vi var några som dansade hela natten på en klubb i Liljeholmen.
Saras skiva. Tema; "vad jag var i mitt förra liv." Jenny och jag var ballerina. Emma och Ellen var män. Middagen innan på Dagobert var otroligt oklar, på ett bra sätt.
Brunch på Sirap i Maj med Johan, Ellen och Kim. Jag fullkomligt älskar att äta där.
Premiären på Sommar! Mycket folk och jättebra musik. Billigt vin och finaste vännerna. Verkligen en fin afton!
S.

I ENBART UDNERKLÄDER.

Något som jag tycker om att göra när jag är ensam hemma är att gå runt i mina finaste underkläder. Allt blir så mycket finare då, som att dricka kaffe i sängen, dansa till fin musik, spela gitarr, läsa en bok, ja allt blir finare. Det är  en stor frihetskänsla helt enkelt.
E.

VÄRLDEN.


För ett tag sedan köpte jag en världskarta att sätta upp i mitt rum. Det är så fint att kunna markera med röda nålar vart någonstans man har varit i världen. Jag skulle så gärna vilja resa till New York någon gång, hoppas att det blir snart.
E.

NAKEN ÅNGEST.

En dag går. Två dagar går. En vecka går inte. En vecka leder till ångest. En ångest som kommer krypande. En ångest som först är ganska svag. Som nästan (men inte innerst inne inte riktigt) går att dränka i rödvin och dans men vänner på en klubb en lördagskväll. En ångest som inte orkas delas. Men som egentligen vill berättas om. En ångest som är stor och tung att bära på små axlar.
Det värsta med ångesten är ovissheten och oförmågan att bota den. Om tankebanan en gång får komma igång, är det fruktansvärt svårt att få den att sluta. Det är då nästan omöjligt att bota ångesten. Jag hatar den. Ångesten alltså. Den äter upp en, inifrån och ut. När ångesten hittat djupt ner i bröstet är det otroligt svårt att få bort den. Man måste bestämma sig för att göra allt som krävs för att bli botad. Tyvärr räcker inte en alvedon. Personligen tror jag att tid är det bästa läkemedlet för ångest. Tid läker inte alla sår, men det mesta ångesten följer nog med tiden. Tror i alla fall jag. Ångesten måste väntas ut. Och den väntan gör så ont. När ångesten är som mest brutal är man så naken so det bara går. Hjälplös och naken ligger man förnedrad och väntar. Väntar på tiden.
Och plötsligt, när ångesten tillhör vardagen och man är sönder äten. Då släpper den. Det är så otroligt skönt. När ångesten släpper alltså.
S.

ENSAM.

Söndag är oftast den dag i veckan jag känner mig som mest ensam på, speciellt om jag har varit ute dagen innan och inte fått pussa på en fin pojke. Men samtidigt ger söndagen en hopp om en ny bra vecka som kan nya möjligheter. Jag ogillar verkligen att känna mig ensam, för jag vet att jag inte är det. Jag har så fina vänner att skratta med, som alltid får mig att må bra. Oftast kommer känslan av ensamhet som ett slag i bröstet, som får en att må lite lätt illa. Det kan vara på bussen hem från en fin dag med de finaste personerna, så kommer känslan och tar över alla lyckliga tankar. Jag brukar oftast skämmas lite när jag känner mig ensam, för jag vet att det är så många som känner likadant just i samma sekund. Känslan av att känna sig ensam när man vandrar hem onykter från en utekväll är fruktansvärd, otåligheten i kroppen, varenda cell som skricker efter kärlek, fast man vet att den står och lurar bakom nästa hörn. Att vänta bara lite lite till är jobbigt och frustrerande, det är som ett test, hur länge man klarar sig att hålla sig lugn innan det exploderar. Låt det bara bli en ny vecka, sommar, fina picknikar, festivalkärlekar, hångel i tält och allt som hör sommarkärlekar till, för mycket öl och lycka i kroppen.
E.

OM JAG INTE HADE HAFT.

Om jag inte hade haft en tenta som väntar och så mycket att läsa ikapp. Då hade jag gärna spenderat dagen genom att äta chokladpraliner och läsa vouge.
S.

SÖNDAGS FÖRVIRRING.

E.

INGA KLÄDER.

E.

LUST FOR LIFE.

Idag är det lördag och då ska det ätas pizza, drickas vin och öl och dansas med de finaste och skrattigaste av vänner.
E.

JAG ÖNSKAR ATT JAG LEVDE I NEW YORK OCH HADE EN VÅNING SOM SÅG UT UNGEFÄR SÅ HÄR. OCH SPENDERADE DENNA DAG MED ATT TRÄFFA FINASTE VÄNNER OCH FIKA I TIMMAR OCH STROSA I SECOND HAND BUTIKER.

S.

FINASTE REKLAMEN EVER.


KUFIGT.

Jag gillar en sida som heter akwardfamilyphotos, där finns det kufiga familjeporträtt att skratta åt.
E.

SPRINGTIME IS OUR TIME.

Jag gillar att det har blivit vår på riktigt. Att det börjar samlas allt fler fräknar på min näsa, att det är varmare och ljusare längre. Allt fler par har hittat ut på gatorna, kyssandes i gathörnen, gåendes hand i hand på gatorna. Ju varmare det blir destor mer verkar våra hjärtan tinna upp och bli mer mottagliga för kärlek. Det är fint det. Våren och sommaren verkar vara tiden för kärlek, vi blir gladare av värmen och ljuset och ser på varann med nya ögon. Vi är inte djupfrysta och endast vill ligga nedbäddade i våra sängar och se på film. Nu nu nu måste kärleken besöka alla som inte har någon att hålla hårt i sin hand. Älskar att det var en unge på mitt jobb som gick runt och sjöng på Markus Krunegård låtar igår, då blev jag varm i hjärtat.
E.

KÄRLEKSBREV.

Jag ska läsa alla böcker om kärlek som jag kan finna. Jag vill läsa kärleksbrev och noveller. Jag vill läsa dikter. Jag vill skriva egna rader om den kärleken jag vet. Kärlek till familjen, vänner eller ett jobb. Kärlek till musiken, böcker och dans. Kärleken till den jag älskar mest av allt. Kärlek är det starkaste och häftigaste som finns. Kärlek är det som driver mig framåt i livet.
S.

EN SÖNDAG I BERLIN.

Idag hade det varit fint att vakna upp med den här utsikten.
Med dessa fina flickor.
Äta brunch i ett av Berlins mysigaste kvarter.
Ta tunnelbanan för att titta på Berliner Dom.
Äta på en restaurang som har fullt med lampor i taket.
Secondhand shoppa.
E.

KÄRLEK.

Hittade detta vackra på le love image blogg :
To the one that holds her heart,

This is going to sound so very cliche, but if you break her heart, I will run you over with my car. Now I’m pretty sure you have no idea who I am, but trust me I know all about you. You see, I have many friends, in many places. And I just wanted to make sure that the one who is dating the girl that I love with all my heart is in good hands. Since you have not received any threats yet, I guess you’re an alright guy.

But here’s a couple tips for you, always text her back, she gets really frustrated if you don’t. Don’t ever hang up on her without saying good-bye first, I’ve done that countless times and she gets really pissed off. She has certain days where she has to watch her shows like Pretty Little Liars and One Tree hill, make sure you don’t plan anything on those days. Surprise her, she likes them. She’s only ticklish in some spots and sometime she isn’t ticklish at all. She’s a fighter haha. And if she’s quoting Taylor Swift, either you’re in really big trouble or you’re making her happy.

And when you hug her, remember that you are hugging the most beautiful girl in the world and that you should always hug her back tighter. If she argues with her, argue back. But give in to her sometimes cause she can be a real bitch when she wants to be. Don’t hurt her, that will be the worst thing that you will ever do.

You have no idea how lucky you are to call her yours. So cherish it. You have the honor of holding her hand. You have the privilege to kiss her when you want. You have the ability to make her happy. She isn’t just another girl, she’s that girl that can make you the happiest person ever if you give her the chance. She’s worth everything. Everything. Take care of her.

Sincerely,

The one who lost her
E.

CRAZYFOREHEAD.

E.

GLAD.

Jag är glad. Jag mår bra. Visst det är stressigt, men idag har jag verkligen mått bra. Vädret är fint. Jag solar på jobbet. Jag har lekt och skrattat. Lärt och sett utveckling. Jag har fått och givit kärlek. Haft en helt fantastisk dag på jobbet helt enkelt. Möte och studerande, en öl i fantasin på snaps. En inplanerad öl-runda med nyfunna vänner och en utgång med finaste arbetskolegorna. En cyckeltur till min finaste. Och så småningom somna i hans famn. Jag är glad idag. För jag har skrattat och kufat mig, på riktigt.


Jag vill se satc! NU!

S.

EN FLICKA UNDER EN KONSERT.

För ett tag sedan var jag på en liten konsert med ett band som knappt någon känner till. Musiken var fin och ölen var god. Mitt sällskap var tipp topp och jag skrattade mycket. Det var fint. Men finast av allt var en flicka som var där. Hon var där för att titta på sin pojke som sjunger i bandet. Och jag har nog aldrig sett någon som är så kär. Hela hon strålade av kärlek och det var helt gudomligt otroligt fint. Hon stod på en stol i publiken och var högre upp än alla andra. Hon tittade på honom under hela konserten utan av vika med blicken en ända gång. Och när han ibland tittade henne i ögonen när han sjöng, blev jag lite rädd att hon skulle ramla av stolen. Det lös av kärlek i hennes ögon. Ur hennes kropp strålade det ut kärlek, kärlek och ännu mer kärlek. Det var så otroligt fint att se. Så jag och min vän som jag var där med, beslöt oss att det ibland var finare att titta på henne istället för på bandet som spelande. För hur ofta finner man någon som är så in i bomben kär att kärleken nästan förvandlats till en aura som går att ta på? Det är inte ofta i alla fall. Men oj, vad denna flicka var kär.

S

ETT SVART HÅL.

För lite mer än ett år sedan var jag på den viktigaste skivan i mitt liv. Det viktigaste utgångskvällen jag varit på. Och jag var utklädd till ett svarthål. Jag var svart från topp till tå. Och mitt blonda hår låg utsläppt över axlarna.
Pegg och jag åt middag innan och pratade om den kommande kvällen. Vi bestämde oss för att ta det lugnt med alkoholen och inte röra några pojkar. Så blev det inte. Istället blev det för mycket alkohol vilket ledde till att jag mötte den finaste pojken jag vet. Och jag är så glad över att jag gick på den där skivan, även fast jag inte hade någon lust innan och mycket hellre hade stannat hemma och kollat på tv. För tänk om jag hade gjort det, stannat hemma alltså. Usch, det hade varit så oerhört ledsamt, vidrigt och hemskt. För då hade det inte blivit för mycket alkohol och ett möte med en pojke med det finaste hjärtat och tänk vad tråkigt livet hade varit då. Ibland är det bra att gå på skivor och vara utklädd till ett svart hål.
Det var ett år sen det. Nu ska jag inte på skiva. Istället ska jag titta på en fotbollsmatch, men det är faktiskt också ganska fint när allt kommer omkring.
S.

RSS 2.0