JAG BEHÖVER DIG MER ÄN JAG ÄLSKAR DIG OCH JAG ÄLSKAR DIG SÅ HIMLA MYCKET.

"Det är det som gör mig rädd, att det ibland börjar bubbla ur mig när jag pratar med dig. Jag säger sånt som jag tänkt skulle vara hemligt."
"som vad då?"
" Det med mitt hål i tanden till exempel. Till andra säger jag att jag aldrig haft ett hål, för jag tycker inte att det pyttelilla räknas. Men när du frågar så måste jag svara precis som det är och då märker jag att jag nästan glömt bort saningen. För jag har sagt något annat så många gånger."
" Är inte det bra då?"
"Du kan ju fråga om vad som helst. Jag är inte säker på att jag vill berätta sanningen om allt."

Från boken Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket av Gunnar Ardelius.

E.

HALLI HALLÅ.

S.

RAGGISAR.

E.

ALFAPET.

Eftermiddagen spenderades tillsammans med Jessica och en omgång alfapet.
Ber om ursäkt över bildkvaliteten.
S.

ATT RENSA FISK.

S.

EN STÄMPEL.

S.

COCO.

Love is best in fairy tales.
The only interesting thing in love, is making love.
Too bad you need a guy for that.
- Coco Chanel
E.

CENTRALSKOLAN.


S.

AMELIE.

E.

HEJ.

S.

EN MICRODEL AV BERLIN.

 

E.


RUCCOLA.

Det går inte att veta vad som kan hända med en knippe ruccola, än mindre med ett ruccolablad. Viktigt att tänka på sådana saker ibland.
S.

MÅNDAG.

S.

ATT.

Att vara inne medan det snöar ute. Att tända ljus och lyssna på julmusik. Att baka pepparkakor och bygga pepparkakshus. Att koka knäck och kola. Att röra ihop rischoklad och sedan frysa det på altanen. Att äta nybakta lussekatter och dricka glögg. Det är mysigt det.
S.

NINETEENEIGHTY.

E.

.

Quiet people have the loudest minds.
E.

EN KÄRLEKSHISTORIA.

E.

CHUCK & BLAIR.


Älskar gossip girl så in i tusan mycket. Chuck och Blair måste vara finaste paret.
E.

KAFFE.

Varför kan inte kaffe som införskaffas från exempelvis pressbyrån smaka gott? Så himlans ledsamt tycker jag. Det märkliga är att jag, fastän jag vet att jag inte tycker om det, gång på gång blir besviken över smaken. Som att jag glömt hur det smakade förra gången. Tur att kaffet smakar gott hemma och hos vänner i alla fall, det hade varit en väldans otur annars. Hemskt vad världen skulle vara tråkigare utan den svarta drycken. Tror aldrig jag skulle vakna ordentligt på morgonen utan en kopp. Tack för att du finns! S.

SÅ.

S.

SNART.

S.

KÄRLEK GENOM TIDERNA.

John Lennon och Yoko Ono
John F Kennedy och Jackie Kennedy
Bob Dylan och Sara Lowdnes
Annika och Pär från en kärlekshistoria
E.

123456789.

"Jag är ingen bra jägare för jag prickar aldrig rätt. Jag passar bättre som ett rådjur som ska bli jagad och skjuten"
E.

MACAROONS.

Någon dag ska jag och Ellen baka macaroons. Jag hoppas det blir snart. Idag eller i morgon helst.
S.

OPEN WINDOW.

En fin liten spellista att lyssna på när man man känner sig extra glad, hånglar i en fluffig säng eller röker i ett vidöppet fönster i ett ryssligt kallt Stockholm.
cigarettes.
E.

EN BOK OM KÄRLEK.

En bok om kärlek skriven av Michaela Forni är den finaste boken jag vet. Jag börjar alltid skratta och gråta när jag läser den. Känner mig lite klokare efter att slukat boken ännu en gång. Det är helt klart min mest lästa bok. Tror alla skulle må bra av att läsa den. För den är så väldans fantastiskt underbar. Ärlig och rak.
S.

.

S.

DRÖM.

Tänk att få äga en vit ballerinaklänning med djuprygg och smala axelband. En kjol som är precis lagom vid och som flyger till i hoppen. Att få snöra på ett par rosa skor medan pianisten börjar spela. Att få dansa på stora scener. Att bli kastad i luften och veta att någon också kommer fånga en. Att vara duktig. Att låta klassisk musik bli en del av vardagen. Att få vara ballerina. Tänk vilken dröm det skulle vara.
S.

PUSS.

The Beatles är oslagbara. Så är det faktiskt.

S.

PERFEKTION.

E.

SÖNDAG.

Att minnas en söndag för några veckor sedan, vissa människor har man bara till låns för en kort sekund, en dag eller två. Det är fint att minnas hur huden kändes då, hur lent det var bakom öronen, minnas hur det var att dra fingrarna längs ryggraden och ruffsa om i det korta håret. Hur något kan börja och sluta under en sån kort interval. Hur det kan kännas att det var lika bra att det hände och dog ut efter det, känna att det var lika bra att det inte var meningen att det skulle bli något mer än så.
E.

THE VIRGIN SUICIDES.

E.

RSS 2.0